Latest posts

Hackathon online: HackTheVirus

HackTheVirus este un concurs care ajută la găsirea unor soluții practice pentru provocările ridicate de răspândirea virusului COVID-19. Concursul este organizat împreună cu facultatea de Matematică și Informatică din cadrul Universității din București și are loc în perioada 14 – 16 aprilie.

Concursul se va desfășura online iar concurenții vor realiza un prototip funcțional al unei aplicații pe care doresc să o dezvolte, respectând temele principale oferite de organizatori. Hackathon-ul este accesibil studenților pasionați de programare care au expertiză întru-un limbaj de programare.

Înscrierile pentru participarea la concurs se fac pe site-ul http://fmi.unibuc.ro/hackthevirus/ începând de azi până pe 14 aprilie (6 pm). Concurenții se vor înscrie în prima fază individual, iar repartizarea pe grupe se va face odată cu publicarea proiectelor online.

De asemenea, începând cu data de 6 până pe 13 aprilie va fi posibilă înscrierea ca voluntar în cadrul concursului. Voluntarii vor ajuta organizatorii în timpul perioadei de concurs și vor participa la jurizare și la alegerea echipelor câștigătoare.

Câștigătorii vor fi anunțați vineri 24 aprilie 2020 pe platforma concursului.

Din dorința de a participa câți mai mulți studenți pasionți de programare, ne-ar ajuta foarte mult dacă ați putea distribui link-ul de înscriere pentru concurenți și voluntari pe paginile de social media (ex. Facebook) ale Universității din Sibiu sau pe paginile Asociației Studenților din cadrul Facultăți. V-am fi recunoscători dacă ne aduceți la cunoștință dacă doriți să ne susțineți prin distribuirea acestui eveniment.

LOL Contest Schedule

Buna!

Au fost create bracket-urile pentru concursul de LoL, care va avea loc sâmbătă 9.11.2019. Meciurile au fost create random. Ora de inceput se gaseste in tabelul cu bracket-uri. Echipele sunt rugate sa ajunga putin mai devreme pentru a-si instala perifericele permise (mouse, mousepad, tastatura sau casti), atat cei de la ora 10, cat si cei de la ora 11. Participantii de la ora 11 pot veni si ca spectatori daca doresc. Prepare yourself!!!

ViSMA: Chess Tournament

Avem placerea de a va invita sa participati la prima editie a Turneului de Sah organizat intern de catre Visma ce va avea loc pe data de 22 noiembrie incepand cu ora 16:30. La concurs au posibilitatea de a participa si profesorii si studentii de la Facultatea de Inginerie.

Locatia evenimentului: Sediul Visma, sala de mese de la parter.

Pentru o mai buna organizare avem rugamintea sa completati formularul de inscriere aici, pana in data de 18.11.2019.

Metodologia jocului:

Sistem de joc: 6 runde, sistem elvetian

16:30 – 16:45 : Sedinta tehnica
16:45: Start runde

Ritm de joc: 15 minute/ jucator
Criterii de departajare: rezultatul partidei directe; baraj

*In programul rundelor pot surveni modificari, in functie de numarul de participanti.

Premii:

Locul 1: Trofeul Visma la SAH + Medalie + Diploma
Locul 2: Medalie + Diploma
Locul 3: Medalie + Diploma

Persoane de contact:
Metodologia jocului: @Camelia Tatu – camelia.tatu@visma.com
Organizare: @Ioana Stoica – ioana.stoica@visma.com

3D Printing Training

[sayidan_fact title = “BIT Hardware-HUB” text1 = “Vineri” text2 = “18 Oct”]

[sayidan_text class = “2”]

Asociatia-BIT impreuna cu Wenglor va invita sa participati la prima activitate BIT Hardware-Hub din acest an universitar.

Vineri va avea loc un training de Printing 3D sustinut de Diana Iamandi-Gido in Laboratorul Wenglor. Acesta se afla la etajul 4 al Facultatii de Inginerie, vis-a-vis de sediul asociatiei BIT. Activitatea se va desfasura in grupe de cate 5 persoane. Daca sunt mai multi inscrisi, acestia vor fi selectati, iar ceilalti vor avea sansa de a participa la o editie urmatoare.

 

 

[sayidan_fact title = “JOIN NOW” ]

 

Pentru mai multe intrebari, nu ezitati sa ne contactati pe email sau pe Facebook-ul asociatiei BIT.

Va asteptam cu drag.

Game Devs Team Recruit!!

[sayidan_fact title = “Get ready to join the Gave Dev Team!” text1 = “Get the opportunity to learn with us how to make awesome games!” text2 = ” Participate with your own ideas and be part of our team.”][sayidan_text class = “2”]

JOIN HERE

 

Locatie: Facultatea de Inginerie ULBS

Inscriere disponibila pana in data de : 30.05.2019.

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati!

LOL Students Championship

[sayidan_text class = “1”]

[sayidan_fact title = “LEAGUE OF LEGENDS!” text1 = ” STUDENTS CHAMPIONSHIP” text2 = “20.04.2019”]

[sayidan_text class = “2”]

Cei inscrisi sunt asteptati maine in data de 20 Aprilie in laboratoarele VISMA (320,321).

Distributia echipelor s-a facut in functie de diviziipentru a avea un joc cat mai egal.

Gamers don’t die, they respawn!

Multa Bafta!

Concurs videografic: Împărtășește viziunea ta Visma

Visma Software România împreună cu Asociația Studenților de la Universitatea “Lucian Blaga” lansează concursul de spoturi video “Împărtăşeşte viziunea ta Visma!” destinat studenților de la Universitatea “Lucian Blaga”.