Concurs videografic: Împărtășește viziunea ta Visma

2016-07-14 5 comments QEUg @ PXq Categories Contest, storiesTags ,

Asociația BIT și Visma vă invită să participați la Concursul:

ÎMPĂRTĂȘEȘTE VIZIUNEA TA VISMA!

15.03.19 -31.05.2019

Visma Software România împreună cu Asociația BIT de la Universitatea “Lucian Blaga” lansează concursul de spoturi video “Împărtășește viziunea ta Visma!” Destinat studenților de la Universitatea “Lucian Blaga”.

Concurenții au ocazia de a realiza un material video care să prezinte viziunea lor despre Visma Software România creând materiale video despre clădire, angajați și felul în care valorile și misiunile companiei sunt integrate zi de zi.

Participarea la acest concurs va fi o ocazie de implicare activă și de confruntare a studenților cu provocările actuale legate de alegerea companiei potrivite în care să își desfășoare activitatea după terminarea studiilor, punând accent fie pe mediul de lucru, proactivitatea angajaților, libertatea de exprimare sau poate tehnologiile folosite.

Înscrierea se face foarte simplu, pe site-ul Asociației BIT, https://asociatiabit.ro, secțiunea Evenimente: Împărtășește viziunea ta Visma!”  urmând pașii din Regulamentul de Concurs.

Multa Bafta!