NTT-DATA-Logo-HumanBlue-PNG

Scurta prezentare a companiei

NTT DATA Romania este furnizor și integrator de soluții și sisteme IT complexe având o echipă de peste 1.800 de specialiști în România și Serbia, specialiști care activează pe proiecte diverse în industriile Automotive, Banking, Manufacturing, Energy and Utilities, Public Sector, Retail, Transportation & Logistics.

Portofoliul companiei include o gamă variată de servicii precum: dezvoltare și integrare soluții software standard sau individualizate, managementul aplicațiilor și suport, testare, asigurarea calității, consultanță IT și de business, servicii de securitate a informației și infrastructură etc.

ntt-bucharest-office-3

Careers at NTT DATA Romania

Mediul de lucru în IT este unul provocator și alert, dar plin de satisfacții. Ai oportunitatea să-ți extinzi talentele și să-ți pui abilitățile în practică, ceea ce reprezintă un beneficiu nu doar pentru tine, ci și pentru companie. Acesta este motivul pentru care oferim oportunități de învățare și te încurajăm să îți consolidezi punctele forte sau să explorezi noi arii de învățare, fie că este vorba de soft skills sau hard skills.

Ai acces la workshopuri și traininguri gratuite, susținute de colegii noștri. Mai mult decât atât, compania te susține în vederea obținerii de certificări profesionale a competențelor tale tehnice.

Colaborarea cu Facultatea de Inginerie

NTT DATA Romania colaborează cu Facultatea de Inginerie din cadrul Universității Lucian Blaga din Sibiu în calitate de sponsor al concursului ”Hardware & Software Engineering” pentru toate cele 4 secții din cadrul facultății. Pe linie educațională, compania a investit deasemenea în amenajarea unui laborator pentru studenții facultății, dotat cu calculatoare, monitoare și periferice, mobilier și imprimantă. Angajați ai NTT DATA susțin cursuri și seminarii în cadrul facultății, dar și traininguri de soft skills.

In fiecare an NTT DATA Romania ofera studentilor de la Facultatea de Inginerie ocazia sa urmeze stagii de practica in cadrul companiei, alaturi de mentori experimentati care sa ii sprijine in activitatile aferente.In functie de rezultate, le oferim studentilor si posibilitatea angajarii cu bursa de studiu platita.

Viata in NTT DATA Romania

Există cariere şi există locuri de muncă obişnuite – diferenţa o face, de cele mai multe ori, modul în care compania pentru care lucrezi te menţine un angajat mulţumit şi constant motivat. În NTT DATA Romania încercăm să menținem o atmosferă deschisă asociată companiilor tinere, în care cu toții contribuim direct și ne simțim în largul nostru să schimbăm idei și opinii. Evenimentele noastre interne facilitează interacțiunile între colegi și încurajează la discuții despre proiecte, precum și la activități de relaxare.